Qui Som

El Garden Center Cardona destaca en el sector de la jardineria pel seu ventall i qualitat de serveis, a més d’experiència i història en el sector.

El 1963 l’Antoni Cardona Sala funda l’empresa de Jardineria Cardona i la primera floristeria, regentada per l’Elena Brull Piñol, la seva dona, des d’on comencen a servir flor a tot el Baix Empordà.

El 1979, l’Antoni Cardona Brull (fill), després de cursar estudis a l’Escola de Jardineria Rubió i Tudurí de Barcelona, i de ser premi de l’Associació d’Amics dels Jardins de Barcelona l’any 1977, obre l’actual Garden Center Cardona, regentat juntament amb la seva dona, la Teresa Garcia Carbó. Des de bon principi l’empresa s’especialitza en la construcció i manteniment de jardins i en la venda de plantes i arbres d’exterior.

Formem part de l’Associació de Viveristes de Girona des de la fundació d’aquesta el 1986 i de la Cambra de Comerç de Palamós. Hem participat en diverses fires del sector, com la Fira Jardinova de Barcelona (anys 70), la Fira Jardí de Sant Antoni de Calonge (2004 i 2005) o la Fira de l’oli de Calonge amb la venta d’oliveres (2012) entre altres.

El 1989 l’Enriqueta Cardona Brull (filla) després de cursar estudis a l’Escola d’Art Floral de Catalunya, l’Escola Espanyola d’Art Floral i Interiorisme i Decoració a l’Eina de Barcelona, funda la Floristeria Cardona de Sant Antoni de Calonge. El 1992 amb la jubilació dels anteriors passa a fer-se càrrec també de l’actual Floristeria Cardona de Palamós, al mateix emplaçament. El 1995 rep la commemoració als 25 anys treballant al Servei d’Interflora i la Medalla d’Or com a conseller de la zona.

La Cambra de Comerç de Palamós distingeix el negoci de Jardineria i flors Cardona pels seus anys de dedicació.

Qui Som 1
Qui Som 2
Qui Som 3